Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови

These videos will make you wonder…
Maybe life is not what you think it is and…
Maybe you do not know as much as you think you know.

Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови

Колку повеќе ќе го отворите вашиот ум … Толку живот ќе стане полесен.
Па, се вели … побарајте и ќе добиете …

Многу од студентите бараа видеа на чудните и посебни приказни што ги собрав во текот на годините поминати со д-р Ихалеакала. Приказните за моето лично искуство од практикувањето на Хо’опонопоно, и за време на моите предавања низ целиот свет.

30 дена за да го ОТВОРИТЕ ВАШИОТ УМ, $ 1 долар дневно, по една приказна секој ден…

Во текот на 30 денови ги споделувам со вас приказните што го отворија мојот ум. Многу од нив ќе немаат смисла за интелектот. Интелектот никогаш нема да ги разбере, но сетете се на она што го кажа генијалниот Алберт Ајнштајн:

Приказните се чудни и јас го знам тоа. Јас не сум луда. Ги споделувам со вас, бидејќи ова се приказните што го сменија начинот на кој почнав да го перципирам живот и тие буквално го променија и ми го спасија животот. Тие ме направија попонизна. Ме натераа да сфатам дека не знаев толку многу колку што мислев дека знам пред тоа. На овој начин научив да изберам да бидам среќна, наместо да бидам во право.

Ве повикувам да се отворите за можноста дека:

  • Не сте сами
  • Не сте одделени
  • Постои еден цели универзум надвор што е подготвен да ви помогне
  • Постои еден дел во вас што знае
  • Постои дел во вас кој е секогаш поврзан со Духовната Интелигенција
  • Постои дел во вас кој ги има сите решенија за вашите проблеми

Животот може да биде лесен. Отворете го умот за можностите.

Also available

Инвестирајте $ 1.00 дневно во следните 30 денови и почнете да привлекувате нови и различни нешта во вашиот живот.

Ќе добиете по едно видео секој ден!
Содржи: 30 дигитални видеа

Сведочења

Ана Шомбател, Унгарија
5/5

Почитувана Клара: Јас сум среќен за програмата од 30 дена. Мило ми е што таа е готова, што е преведена на унгарски и што можам да ја купам. Се обидувам да го гледам видеото на денот, секој ден затоа
што насмеаното лице на Мабел веќе живее во моето срце. Јас многу ги сакам нејзините приказни, особено личните, и исто така ги сакам и нејзините учења што ни даваат повеќе знаење и алатки. Сеште многу малку знам за овој метод и знам дека ако можам да научам повеќе, тоа сигурно ќе ми помогне во секој дел од мојот живот. Благодарам и Те сакам.

Франческа, Италија
5/5

Алоха почитувана Мабел, Прво ви благодарам, благодарам, благодарам што ги споделивте со мене и со светот, видеата " Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови
" тие се толку неверојатни, моќни и толку полни со Светлината што зрачи од Вас и вашите приказни... вие му овозможивте на сонцето да влезе во мене секој ден. Благодарам, благодарам со целото мое срце. "~ С`е е Сеќавање од Претходните Животи ~ С`е доаѓа во нашите животи за да ни даде Нова Можност". Ви благодарам многу за вашето драгоцено внимание, Мабел. Ние ќе се сретнеме на 19-ти на Вашиот телеклас. Мило ми е што ќе се сретнам со вас. Ти благодарам,Те сакам !! Со многу љубов,

Ibolya - Zombori
5/5

Почитувана Клара: Серијата од 30 дена не е првиот ресурс од Мабел преведен на унгарски јазик што го имам и жедно го впивам како што сунѓерот ја впива водата. Исто така книгите – Ти благодарам Клара - што можам да ги прочитам на унгарски јазик. Тие се фантастични, корисни, интересни и ефикасни.
Секој пат кога ќе ги разгледам и прочитам, наоѓам нови информации. Секогаш можам да откријам нешто ново. Хо'опонопоно стана дел од мојот живот. Чистам секојдневно и го негувам односот со моето внатрешно дете. Мојот живот многу се промени откако го избрав најлесниот начин. Некои проблеми се решени, за кои не можев да видам било каква можност . Ви благодарам за можноста да чистам секој ден. Ви благодарам што го споделивте методот и можностите со мене и со другите кои сакаат да доживеат бескрајна љубов и внатрешен мир. Благодарам Мабел. Благодарам Клара. Ти благодарам. Те сакам.