Logo MKblanco 01 1024x127 1

Мини Работилница: Најлесниот начин за Успех, Изобилство и Мирни Врски

Двојазичен настан. Англиски и шпански

Работилницата е снимена во Црквата на Основачот во Лос Анџелес
 

“Самодовербата е првата тајната на успехот” Ралф Валдо Емерсон

-Најлесниот-начин-за-Успех-Изобилство-и-Мирни-Врски.jpg

Отвори се и Откриј кој си Ти Навистина

Зошто не сме ги оствариле нашите мечти од детството? Блокадите што стојат на нашиот пат, било на духовен, ментален, физички, финансиски, или материјален план, се засноваат на сеќавањата што преигруваат во потсвеста. Убавината и едноставноста на “Најлесниот начин за успех, изобилство и мирни врски” преку Хо’опонопоно е твојата способност да ги избришеш сеќавањата и да ги замениш со новата отвореност кон инспирацијата за совршено живеење. 

Дали можеш да замислиш?...

can youimagineMK

… Ако можеш, тогаш оваа работилница ќе ги трансформира твоите мечти во твоја реалност.
 

Тука ќе дознаете:

  • Како да пристапите на моќното 24/7 “чистење” дизајнирано да работи на прашањата и предизвиците што не ви допуштаат да го достигнете вашиот највисок потенцијал.
  • Како да добиете лични алатки за чистење од Божеството, за специфична ситуација во вашиот животот, што ќе ви помогнат да ги надминете препреките и да продолжите понатаму, лесно и слободно.
  • Техники за бришење на оние сеќавања што преигруваат и не им дозволуваат на креативноста и инспирацијата да го трансформираат вашиот живот.
  • Методи за користење на предностите на креативноста и инспирацијата, на безбеден начин, за да може да се појави вашата следна голема идеја и за да можете да му верувате на секој ваш следен чекор.

Дали сте подготвени да се обврзете?
Во ова видео ќе станете посвесни за тоа како ...

  • методот на Хо’опонопоно навистина функционира.
  • ве блокираат игрите што ги играте од добивањето на она што го сакате без никаков напор.
  • можат да ви помогнат универзалните закони да живеете посреќно и помирно.
  • да правите подобри избори.

Еве некои коментари од луѓе кои веќе го гледаа видеото:

Ќе дознаете дека сè во животот е благослов, дури и ако тоа не изгледа така а Бог и Универзумот само се чека на вас да им дадете дозвола за да ги решат сите ваши проблеми на чудесни начини. – Карина, Аргентина.

Леле, гледајќи го ова видео сфатив “Ако ние не знаеме што е најдобро за нас самите, како можеме да знаеме што е најдобро за другите ?!” Плус ништо не е случајно. Сè е совршено! – Каролина, Аргентина

Како што го гледав видеото од настанот, веднаш заборавив на далечината, времето и просторот и сфатив дека навистина не постојат… Ако времето, далечината и простор постоеја, не ќе можев да ја почувствувам чистата енергија и неверојатното чистење што се случуваше таму. Јас сум многу емотивна во моментов  Клара, Унгарија

Only US $ 30

Includes:

1 hour of content