Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови

These videos will make you wonder…
Maybe life is not what you think it is and…
Maybe you do not know as much as you think you know.

Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови

mac01
mac02
mac03

Колку повеќе ќе го отворите вашиот ум ... Толку живот ќе стане полесен.
Па, се вели ... побарајте и ќе добиете ...

Колку повеќе ќе го отворите вашиот ум … Толку живот ќе стане полесен.
Па, се вели … побарајте и ќе добиете …

30 дена за да го ОТВОРИТЕ ВАШИОТ УМ, $ 1 долар дневно, по една приказна секој ден…

Во текот на 30 денови ги споделувам со вас приказните што го отворија мојот ум. Многу од нив ќе немаат смисла за интелектот. Интелектот никогаш нема да ги разбере, но сетете се на она што го кажа генијалниот Алберт Ајнштајн:
 

einstein

Приказните се чудни и јас го знам тоа. Јас не сум луда. Ги споделувам со вас, бидејќи ова се приказните што го сменија начинот на кој почнав да го перципирам живот и тие буквално го променија и ми го спасија животот. Тие ме направија попонизна. Ме натераа да сфатам дека не знаев толку многу колку што мислев дека знам пред тоа. На овој начин научив да изберам да бидам среќна, наместо да бидам во право.

chopra mace

Ве повикувам да се отворите за можноста дека:

  • Не сте сами
  • Не сте одделени
  • Постои еден цели универзум надвор што е подготвен да ви помогне
  • Постои еден дел во вас што знае
  • Постои дел во вас кој е секогаш поврзан со Духовната Интелигенција
  • Постои дел во вас кој ги има сите решенија за вашите проблеми

Животот може да биде лесен. Отворете го умот за можностите.

Also available

Includes:

2 hours of content

Инвестирајте $ 1.00 дневно во следните 30 денови и почнете да привлекувате нови и различни нешта во вашиот живот.

Ќе добиете по едно видео секој ден!
Содржи: 30 дигитални видеа

Сведочења

5/5