RenewU

A felvétel 2013.február 16-án készült, Los Angeles
* Még részt vehetsz *

Kétnyelvű rendezvény - Angol és spanyol, magyar felirattal

Los Angelesben először a nemzetközileg elismert szakértők, trénerek, inspirátorok és best seller írók, Don Miguel RuizGary Quinn, Gabriel NossovitchDC Cordova és Mabel Katz együtt segítenek Neked felfedezni a valódi lehetőségeid titkait, hogy több Örömöt, SzeretetetBékétBőséget és Boldogságottapasztalhass meg.

A felvétel 2013. február 16-án készült

Ha lemaradtálÉszrevetted, hogy a régi modellek
többé már nem működnek?

Itt a változás ideje. Itt az ideje alkalmazkodnunk
az Új Korhoz, ehhez az Új Paradigmához, ha más eredményeket akarunk elérni.

Munkát keresel? Ez végső soron a Régi Paradigma. Ez az oka annak, hogy nem találsz!

Problémáid vannak az üzleteddel vagy új lehetőségeket keresel? Itt az ideje „Más Üzletet" és Sikert teremteni.

Fedezd fel, hogy ez az Új Kor a te számodra
van fenntartva, és hogy hogyan tudsz rákapcsolódni 

Itt az ideje a régi hiedelmek elengedésének
RenewU
Gyere és fedezd fel, hogy tudod magadból a maximumot kihozni
ezen a rendezvényen, amely egész nap a személyes átváltozásról szól!
Ez a tökéletes pillanat az Újjászületésre, ahol tehát…
  • Elkezded erőfeszítés nélkül bevonzani, ami megfelelő és tökéletes a számodra.
  • Békével veszed tudomásul, bármi történik körülötted.
  • Érzelmileg elszakadni és megszabadítani magad.
  • Különösebb ok nélkül boldog lenni.
  • Nyitott csatornaként bevonzani a bőséget, ami születésedtől fogva jogod.
Előadók
Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz

Nemezetközi best seller írója A négy egyezség című könyvnek (hét éve a New York Times best seller listáján), utóda a Toltékok és Mesterek spirituális vezetők generációinak,  bölcsessége révén tiszteletben álló és szeretett ember világszerte. Don Miguel, aki ugyancsak szerzője A szeretet mestersége, a  Beyond Fear, The Voice of Knowledgeés a The Fifth Agreement című könyvnek, fiával, Don José Ruizzal; sebészi karrierjét otthagyta, hogy az ősi családi hagyomány, a tolték bölcsesség követője legyen. Felvállalta Nagual (Sámán) szerepét, átvéve és szolgálva azokkal a tanokkal, amelyeknek világszerte megvan a hallgatósága.

 

Mabel Katz

Mabel Katz

Mabel Katz nemzetközileg elismert szónok, író és tréner. Szerzője a szintén best seller A legkönnyebb út című könyvnek. Kiemelkedő szaktekintélye az ősi hawaii problémamegoldó művészetnek, a Ho’oponopononak, amely segít elérni a sikert, még inkább békében és boldogan élni. Mabel előadásai gyakorlati módszerekkel is szolgálnak a Zero Frequencia® eléréséhez, amely az az állapot, ahol szabadok vagyunk a mérgező emlékektől és a korlátozó belső párbeszédtől.

 

Gabriel Nossovitch

Gabriel Nossovitch

Jelenleg igazgatósági elnöke és tréner igazgatója a Worldworks Méxiconak és a The Nossovitch Groupnak,  amely világszerte el van kötelezve a sikeres cégvezetői testületek képzésének. A TNG szigorú vezetői gyakorlatokkal segít ügyfeleinek beazonosítani és tréningezni a hierarchiában legfelül helyet foglaló vezetőket. Társalapítója a WorldWorks Inc.-nek az Egyesült Államokban. A Worldworks Méxicoval együtt  személyi fejlesztő tréningeket és átalakító tanfolyamokat szerveznek, olyan közösségi szolgáltatási projekteket támogatnak, amelyek a kevéssé tehetős amerikai lakosság körében a tudatossági szint növelésével érnek el eredményeket.

 

Gary Quinn

Gary Quinn

Szerzője a Living in the Spiritual Zone: 10 Steps to Change Your Life and Discover Your Truth y May The Angels Be With Youcímű műveknek.  Nemzetközi szónok és neves szemléltető, Gary alapítója a Touchstone For Life Coaching Certification Programnak és a The Angelic Intervention Coaching Programnak,amely tréningez, átalakít és teljesen átformál életeket.Tanításai elfogadottak az élet bármely területén. Számos ügyfele között vannak például Academy Award győztesek, Grammy díjazottak és olimpiai aranyérmesek.

 

DC Cordova

DC Cordova

Elnöke a Business Schools®/Money & You®-nak, amely globális szervezet, több, mint 95.000 végzett hallgatóval angol, spanyol és kínai nyelvterületen, 65 országban.  Ennek eredményeként, hogy világszerte üzleti/gazdagság programjukban ennyien részt vettek, a Money & You®képzési módszerén keresztül a világon sok millió emberhez eljutnak.  DC Cordova mintegy kapocs, különleges tehetséggel van megáldva, hogy a világ sikeres társas vállalkozóit összefogja.

 

Gary Quinn

Kora Sanchez

Kora hite szerint olyan világ szintű vízióban él, amely segít az embereknek felfedezni személyes képességüket, aminek révén rendkívüli eredményeket érhetnek el és életcéljuknak élhetnek ebben a világban. Elnöke és társalapítója a 
Transformation Headquarters vállalatnak az USÁ-ban, Kaliforniában, amelyen keresztül olyan helyet kínál, ahol az átalakító cégek, végzett hallgatók és trénerek kihozhatják magukból a maximumot és gazdagíthatják a világot.

Korához, mint ceremóniamesterhez és moderátorhoz van szerencsénk.

A véleményeid, ítéleteid és hiedelmeid nem Te vagy. 
Tanuld meg, hogyan változtasd meg a hiedelmeidet, hogy megváltoztathasd az életed.

Készen állsz átvenni az irányítást és elengedni azt, ami már nem működik az életedben?
Készen állsz átvenni az irányítást és elengedni azt, ami nem te vagy?

A felvétel 2013. február 16-án készült

Ha lemaradtál

** Még részt vehetsz **


Helyszín: Hilton Los Angeles/Universal City 555
Universal Hollywood Drive, Universal City, California

 

Ha kérdésed van, kérlek hívd a 818-999-4000 telefont, vagy küldj e-mailt a [email protected] címre

 


Olvasd el, mit mondanak azok, akik részt vettek a rendezvényen!

 

“Köszönöm a meghívást. Nagyszerű volt.”

-Gustavo, Sinaloa

"A tréning csodálatos volt! Sokat tanultam. Megérte a fáradságot odautazni."

-Antonio y Carlos, Bogota

“Kora Sanchez, millió köszönet a segítségért, a szereplésed, és ahogy vezetted a műsort, hihetetlen volt, Don Miguel Ruiz szeretnék köszönetet mondani a tanításaidért.” 

-Jorge

“Élveztem minden percet…”

-Lily

"Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik lehetővé tették, hogy részt vegyek Gabriel Nossovitch előadásán, a hihetetlen tanításaiért köszönet. Nincs kétségem afelől, hogy ez után a rendezvény után mindannyian jobbá válunk. Mabel, még egyszer millió köszönet. Isten időzítése tökéletes és minden a tökéletes pillanatban érkezik. Sajnálom. Bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek.” 

-Maritza Lafitte

"Nagyon köszönöm, hogy lehetővé tettétek a videók megnézését. Valóban csodálatos ajándék az Istenségtől, hogy mindezt átélhettem és abban a kiváltságban volt részem, hogy hallgathattam a tanításaitokat, a fényt és a bölcsességet. Mondd el kérlek az egész csapatnak, akik veletek dolgoznak, hogy süssön rájuk a nap fénye. Köszönöm, szeretlek." 

-Maritza, Francia

Számomra gyönyörű és inspiráló volt. Részenként néztem meg és téged sokszor meg akarlak nézni. Ahányszor megnézem, mindig valami újat tanulok.. Nagyon köszönöm!

-Violeta, Argentina