mount shasta 2016
5/5
banner vistual shasta

USD 97

UTAZÁS AZ ISTENEK HEGYÉRE

2016. szeptember 23-án misztikus utazást tettünk Mount Shastára, ami az Istenek Hegye néven is ismert. Ez a különleges esemény 15 életet változtatott meg, ugyanakkor felemelte az egész bolygót is. Valami óriási dolog történik, amikor rokon lelkek azért jönnek össze, hogy több Szeretetet, Szabadságot és Tudatosságot hozzanak a világnak.

Mint akik óvják a bolygót, tudjuk, hogy ezt az ősi bölcsességet meg kell osztanunk mindenkivel. Így megtiszteltetés számomra, hogy örömmel jelenthetem: ez a varázslatos esemény már virtuálisan is elérhető mindenki számára, aki nagyobb tudatossággal akarja élni az életét.

Azt szeretném, hogy regisztrálj most és éld át ezt az élményt.

Tudom, hogy meg fogja változtatni az életed.

ÁTKELÉS AZ ISTENEK HEGYÉN

Mount Shasta Élmény – Virtuális Túra
Mabel Katz különleges programja

Meditációk ❀ Inspiráló Videok ❀ Spirituális koncert. Üzenetek Jézustól, Adamától (Lemuriától), Saint Germaintől és magától az Istenségtől!

Ez a program ugyanazt a bölcsességet tartalmazza, mint az eredeti utazás.
Ugyanazok a Spirituális Óriások.
Ugyanaz az Ébredés.
Szabadság.
Átváltozás. 
És Szeretet.

De miután virtuális, az otthonod kényelméből élheted át.  

Kezdődik A Virtuális Utazásod Az Istenek Hegyére

Mount Shasta valóságos szentély.

Amióta az ember a Földre tette a lábát, misztikusok és felfedezők sokasága érkezett a kaliforniai Mount Shastára, hogy összekapcsolódjon a kozmikus energiával, ami oly híressé tette. Úgy ismerik, mint a bolygó egyik legerősebb helyét, azt mondják, hogy Mount Shasta egy másik valóság kapuját nyitja meg, bejáratot egy alattunk levő világba és olyan beavató helyre, ahol az érkezők misztikus kalandokat élhetnek át.
És most a nagyon hatékony virtuális programunkon keresztül átléphetsz az időn és a téren, hogy te magad éld át az utazást.

Dolgozhatsz akár a hivatalban, lehetsz a kertedben vagy meghitt hangulatban a szobádban; az utazás bölcsessége, ismeretei és tapasztalatai veled fognak utazni és részeddé válnak. Mindössze engedélyt kell adnod, hogy az életedbe lépjenek.

Kísérj el engem erre a virtuális utazásra és engedd, hogy Mount Shasta szépségével és bölcsességével felcsigázzon.

Engedd, hogy az igazság hozzád érkezzen.

Minden tudatos utazás lehetővé teszi, hogy túl lássunk azon a tájon, ami a szemünk előtt van. Összekapcsol bennünket a hely energiájával, legyen az fizikai vagy virtuális formában.

Csatlakozz hozzám és Ashalynhoz, a hely bámulatra méltó spirituális idegenvezetőjéhez, és kapcsolódj össze az ősi bölcsességgel, amely lehetővé teszi az energiánk tisztítását, hogy közelebb legyünk központi identitásunkhoz.

A Monte Shasta Élmény – Virtuális Túra programban sok inspirációt és ismeretet találsz, ami segíteni fog téged:

• Elhagyni a félelmeidet
• Jobban bízni
• Megtanulni átváltozni
• Válaszokat kapni a kérdéseidre
• Jobban összekapcsolódni a lélekkel
• Magas frekvencián élni
• Felfedezni önmagad
• Felismerni a belső erődet

Mit Fogsz Az Életedbe Hozni?

“Az egyetlen dolgod az, hogy engedd elmenni és hagyd megérkezni”

Elkezdve a napunkat minden reggel meg kell kérdeznünk magunkat: Mit választok, hogy az életembe jöjjön? Milyen varázslatot és igazságot engedek belépni?
Ha ezek a fontos kérdések az életről helytállóak, akkor csak úgy nyerhetnek választ, ha „elengedünk” és „hagyjuk, hogy Isten” magára vállalja. Nyitottaknak kell lennünk, hogy kapjunk. Ez az, ahol a varázslat kezdődik.

Mount Shasta misztikus világa, az igazság azokra vár, akik elég bátrak ahhoz, hogy megkeressék őket.

Meditálj. Tanulj. Ébredj. Válj azzá, amire mindig is szántak téged.

Együtt, engedjük, hogy a tisztításunk még erősebbé váljon, és fontos változásokat hozzon a bolygónk jövőjében és saját magunkban.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már utaztak velem – virtuálisan vagy személyesen, és legyél tanúja a kvantumugrásoknak és belső struktúrád fejlődésének.

Nyílj ki a csodás ajándékokra, amelyeket az Univerzum kínál neked.
Tisztíts, gyógyíts és fejlődj… mindezt az otthonod kényelméből.

Ajándék neked és a bolygónak

A Ho’oponopono munkáját ismét megerősítette Saint Germain, amikor a Mount Shasta élmény során kért tőlem egy Liliomvirág kitűzőt! Tudtad, hogy Saint Germain is használja a Liliomvirágot, mint az átváltoztatás eszközét?

separa

Itt élvezhetsz egy keveset a sok információból és inspirációból, amit megkapsz, ha feliratkozol a programra.

Ezt Mondják A Mount Shasta-I Virtuális Élményről

5/5

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS VIDEON

Includes:

6 hours of content