NYISD KI AZ ELMÉD 30 nap alatt

Miközben jobban kinyitod az elméd… ismét könnyebbé
válik az életed.
Nos, azt mondják… kérj, és kapni fogsz

NYISD KI AZ ELMÉD 30 nap alatt
phrase hu

Néhányan azt kértétek, hogy készítsek videót arról a sok különleges és fura történetről, amit a Dr. Ihaleakalával töltött évek alatt, a saját Ho’oponopono gyakorlatomból és a világszerte tartott tréningjeimről gyűjtöttem össze.

30 nap, hogy KINYISD AZ ELMÉD, napi $1,
egyszerre egy nap…

30 nap alatt megosztom veled azokat a történeteket, amik kinyitották az elmém. Némelyiknek nem lesz értelme az elme számára. Az elme soha nem fogja megérteni, de emlékezz, mit mondott a géniusz, Albert Einstein:

eisntein 30 days hu

Ezek fura történetek, tudom. Nem vagyok bolond. Azért osztom meg veled, mert olyan történetek, amelyek megváltoztatták az érzékelésemet, amivel az élethez kezdtem közelíteni, és ezek szó szerint megváltoztatták és megmentették az életemet. Alázatosabbá tettek. Megértették velem, hogy nem tudok annyit, mint hittem. Így tanultam meg a boldogságot választani az ‘igazam van’ helyett.

chopra 30 days hu

Kérlek, nyílj meg a lehetőségre, hogy:

  • Nem vagy egyedül
  • Nem vagy elkülönítve
  • Az egész univerzum arra vár, hogy segítsen téged
  • Van benned egy rész, amely tud
  • Van egy részed, amely mindig kapcsolatban áll a Spirituális Intelligenciával
  • Van egy rész benned, amely a problémáidra minden megoldást ismer

Az élet lehet könnyű. Nyisd ki az elméd a lehetőségekre.

Fektess magadba napi $1-t a következő 30 napon és kezdj el bevonzani új és más dolgokat az életedbe.

Napi egy videót fogsz kapni.
Tartalma: 30 digitális video magyar felirattal

Vallomások

flor2

Ibolya - Zombori
5/5

Kedves Klára! Nem ez az első, de nem is az utolsó lefordított anyagom Mabeltől, amit úgy szívok magamba, mint szivacs a vizet. Nem beszélve a könyvekről is, ami hála neked Klára, magyarul is olvashatók! Fantasztikusak, hasznosak, érdekesek és tanulságosak. Minél többször nézem és olvasom, annál több infót találok. Mindig fedezek fel valami újat.
Életem része lett a Ho'oponopono, a napi tisztítás és a belső gyermekemmel való kapcsolat ápolása. Életem maximálisan megváltozott, amióta a legkönnyebb utat választottam. Megoldódtak olyan dolgok, aminek még csak esélyét sem láttam. Köszönöm a lehetőséget a napi tisztításra. Köszönöm, hogy megosztjátok azt a sok lehetőséget és módszert,velem és mindenkivel aki szeretné megtapasztalni a határtalan szeretetet és a belső békét. Köszönöm Mabel Köszönöm Klára Köszönöm Szeretlek
flor2

Anna, Szombathelyről
5/5

Kedves Klára! Nagyon örülök a 30 napos programnak. Örülök,hogy elkészült, örülök,hogy lefordítottad és örülök, hogy volt lehetőségem hozzájutni. Igyekszem minden nap megnézni a következő részt, mert Mabel kedves ,mosolygós arca már rég belopta magát a szívembe. Tetszenek a kis történetek, akkor még jobban, ha személyes hangulatúak,és az is, ahogy tanít bennünket, minél több tudást és eszközt adva a kezünkbe.
Tisztában vagyok vele, hogy nagyon keveset tudok még erről a módszerről, azt már tudom, hogy ha sikerül sokat tanulnom, biztosan segíteni fog nekem is az élet minden területén. Köszönettel és szeretettel,