Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról

A Ho’oponopono átalakító ereje

Nyomtatott változatban itt kapható. Postai szállítás költsége a Magyar Posta hivatalos tarifája szerint.

A Ho’oponopono gyakorlása az évek során lehetővé teszi a változást. Vele másképp kezdjük el látni a dolgokat. Többet vagyunk a jelenben és zérón, így mód van rá, hogy kevesebbet reagáljunk, és mentális, érzelmi és fizikai energiánkat arra használjunk fel, hogy jobban összpontostíhassunk az életben elérni kívánt célokra. A Ho’oponopono révén türelmesebbé, kevésbé félénkké és boldogabbá válunk. Hála neki, egyre többet tudunk meg arról, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és – mindenekelőtt – megértjük, hogy az emberek és az események azért jelennek meg az életünkben, hogy újabb lehetőséget adjanak nekünk. Az igazság az, hogy ami történik velünk és megjelenik az életünkben, mind áldás; akkor is, amikor nem látszik annak.

Amikor elkezdünk jobban bízni magunkban, rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül, és megértjük, hogy az élet nem feltétlenül nehéz. Felfedezzük, hogy van bennünk egy olyan rész, amely tudja, hogy mi a legjobb nekünk és csak arra vár, hogy engedélyt adjunk neki a cselekvésre. Az élet sokkal egyszerűbb is lehet; mi vagyunk azok, akik a folytonos gondolkodással és aggódással bonyolulttá tesszük.

Ez a könyv Julián Rodriguez, a spanyolországi képviselőm ötlete volt és a Sirio Kiadó adott lehetőséget arra, hogy egy kötetben megjelenjenek a legfontosabb cikkeim és írásaim, amiket az évek során írtam. A tartalom nagy része a mesteremmel, Dr. Ihaleakalá Hew Lennel töltött tizenkét év alatt megszerzett és felgyülemlett tapasztalatokon alapul, másik része a saját tapasztalataimon nyugszik, melyeket mint anya, könyvelő, céges tanácsadó és adótanácsadó az Egyesült Államokban, majd mint író, előadó, béke-nagykövet és tréner szereztem meg.

Ebben a műben, valamint a Ho’oponoponoról szóló információs részben és egy függelékben válaszokat találsz a leggyakoribb kérdéseidre, és egy sor olyan témát, amely segít megváltoztatni a nézőpontod az élet kihívásairól és nehézségeiről, hogy jobb válaszokat adhass, tudatosabb és éberebb legyél, így élhetsz boldogabban és nagyobb békében.

Ezenkívül a könyv a Ho’oponopono sokféle központi témájáról ad magyarázatot, így a kapcsolatokról, a pénzról, a halálról, a fogyókúráról, a depresszióról, a békéról és a gyermekekról. Az egyik függelékben lista található az erről az ősi folozófiáról rendelkezésre álló forrásokról.

Mindannyian ugyanazokat a dolgokat keressük az életben. Szeretnénk boldogok lenni és békében élni. Sok út létezik, amelyek ugyanahhoz a célhoz vezetnek, és közös bennük az, hogy mindegyik az egyetlen és megváltoztathatatlan igazság keresése. Természetesen mindannyiunknak meg kell találnia a saját útját. Az enyém a Ho’oponopono. Tudom, hogy működik, hogy az én életemet megváltoztatta és sok másnak is megváltoztathatja az életét. Az eredmények elérésének titka gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni.  Ugyancsak alapvető fontosságú, hogy újra alázatosabbakká kell válnunk, bízni és elengedni az elvárásokat.

A legutóbbi izraeli képzésemen valaki megkérdezte tőlem, hogy mit csinálok, hogy ennyien jönnek a szemináriumokra. Ránéztem, és azt válaszoltam neki, ami a szívem mélyéről jött: “Én tisztítok. Nem tehetek mást”.

Ebben a könyvben olyan praktikus történeteket mondok el a saját tapasztalataimból, amelyek előfordulnak bármelyikünkkel és hatással vannak mindannyiunkra, akik a Ho’oponopono hihetetlen útján járunk, amely végül is a számomra a legboldogabbnak és leghatékonyabbnak bizonyult. Bízom benne, hogy számodra is ez igazolódik be. 

VALLOMÁS

HO’OPONOPONO NEWS

Subscribe to receive inspiration, tips, and six FREE gifts to help you improve your life.