Logo MKblanco 01 1024x127 1

A legkönnyebb út a Ho’oponopono megértéséhez – eBook + Audio

A legérthetőbb válaszok a leggyakoribb kérdéseidre.

Mialatt a Ho’oponopono bemutatásával körbeutazom a világot, észreveszem, hogy mindannyiunknak ugyanazok a kérdései és aggodalmai fogalmazódnak meg. És tudom, hogy sok információ kering a különböző médiumokban, amelyek nem világosak, és zavart keltenek. Azt is tudom, hogy a tanultak felidézésének és a belénk programozottak újraprogramozásának egyetlen formája az, hogy hallgatunk és újrahallgatunk, olvasunk és újraolvasunk. Saját tapasztalatom szerint az értelmemnek szüksége volt egy kis megértésre, hogy készen álljon az elengedésre. Mint tudjátok, szeretem a kérdéseket, mert lehetőséget adnak, hogy inspirációt kapjak. Ezért határoztam el, hogy összegyűjtök néhány választ azokra a kérdésekre, amelyek gyakran felmerülnek a Ho’oponopono tanfolyamokon szerte a világon.
Remélem, ezek segítséget nyújtanak neked, tisztázzák a kétségeidet, és segítenek a további tisztításban. Ha nem vagy biztos benne, mi a tisztítás, lejjebb a könyv magyarázatot ad.
A Ho’oponoponoval megtanulsz 100 százalékos felelősséget vállalni. Ez segíteni fog téged, hogy elengedd azt, ami nem te vagy, hogy megtalálhasd, ki is vagy valójában, és hogy megszeresd magad. Csak ha szereted és elfogadod magad, akkor leszel képes szeretni és elfogadni a többieket.
Újra felfedezed, megtalálod a szenvedélyed. Ha megtalálod a szenvedélyed és bízol, megtalálod az életcélod. Ha megtalálod az életcélod, azt fogod csinálni, amit szeretsz, és a pénz is megérkezik. Ha azt csinálod, amit szeretsz, boldog leszel. A megfelelő helyen leszel a tökéletes pillanatban, és akkor mások is ugyanezt fogják tenni.
Fel fogod fedezni, hogy a 100%-os felelősségvállalás A legkönnyebb út a békéhez, a boldogsághoz, a szeretethez, a jóléthez és a sikerhez.