Logo MKblanco 01 1024x127 1

Az élet legkönnyebb útja

Nyomtatott változatban itt kapható. Postai szállítás költsége a Magyar Posta hivatalos tarifája szerint.

Az élet legkönnyebb útja
Engedd el a múltat, élj a jelenben és változtasd meg az életed mindörökre
Az élet legkönnyebb útja segítségével megtalálod a bátorságod, felfedezed a szenvedélyed, elengeded, ami nem te vagy, megtanulsz bízni magadban, hittel haladni és minden napot hálával megélni. Ebben a pillanatban rabszolga vagy. Talán azt hiszed, szabad vagy, de az emlékeid és programjaid rabja vagy, mert ok mondják meg neked, mi jó és mi rossz, mi megfelelo és mi nem megfelelo.

Az értelem címkéz mindent, pedig megfelelo és nem megfelelo nem létezik. Az értelem azt hiszi, hogy tud, de nem tud semmit. Annyira beletemetkeztünk a hiedelembe, hogy az értelem célja az információk raktározása és megértése, hogy az identitásérzésünk ezen a gondolaton alapul. Így az értelmünk olyasmivé igyekszik válni, ami nem lényege, és mindig nyomást gyakorol ránk, hogy azok legyünk, amire nem rendeltettünk.

Vajon nincs itt az ideje, hogy felszabadítsd magad?
Mabel jegyzete:
Kedves Barátaim: Lassan hihetetlenül fontossá válik az, amit mások gondolnak rólunk, és elkezdjük kívül keresni az elfogadást. Szakértoi vagyunk a másokkal való összehasonlításnak és a tökélyt keressük azokkal a paraméterekkel összhangban, amelyek az irányításunkon kívül esnek.
Ha megtanuljuk ezeket a leckéket, boldogtalanoknak érezzük magunkat az ido nagy részében. A gondolatok rendkívül hatékonyak, és sajnos az ido nagy részében a hiedelmeinkkel, érzelmeinkkel és ragszkodásunkkal fertozöttek. Nem üres táblára gondolunk, aggodalmak, tendenciák, félelmek vagy értékítéletek nélkül. Minden, amire gondolunk, az emlékeinken, a programjainkon alapul

Tanuljuk meg, az elengedés hogy adhat többet, mint amit szeretnél

Azt hisszük, hogy tudjuk, mikor és milyen formában kellene történniük a dolgoknak. Utána mérgelodünk és bezárjuk a szívünket, amikor a valóság nem felel meg az elvárásainknak, és ezzel teljesen alkalmatlanná válunk meglátni az élet csodáit és hálát adni azért, hogy részesei lehetünk.
Ahogy azt a Vonzás Törvénye és a Ho’oponopono tanítják, felelosek vagyunk a gondolatainkért, a gondolataink irányítják a sorsunkat. Meg kell tanulnunk elköszönni ezektol az emlékek által irányított gondolatoktól, hogy Isten Univerzumának jóságával egyek lehessünk.
mabel al 50 1
Képes vagy megcsinálni. Könnyebb, mint gondolod.
Fel fogod fedezni, hogy rajtad kívül nem léteznek problémák, magadon belül találod oket, képes vagy 100%-os felelosséget vállalni értük és törölni oket. A könyv megtanítja megérteni a problémáid eredetét és megmutatja, hogy hagyhatod el a problémák létrehozását.
Az a legjobb benne, hogy könnyu! Függünk a gondolkodástól . Valójában nem vagyunk képesek megfeleloen muködni, hacsak nem „gondoljuk át jól” a dolgokat, pedig a dolgok áramolhatnak, és sokkal jobban muködhetnek, ha egyszeruen elengedünk és bízunk Isten Univerzumában. Mindig azt gondoljuk, hogy mi jobban tudjuk. Nem vagyunk tudatában annak, hogy van másik út, egy könnyebb út.

Találd meg a boldogságot, a szabadságot és a békét, amirol tudod, hogy megérdemled.

A Ho’oponopono eszközei, amelyeket ebben a könyvben megosztok, segítenek ráhangolódni a szíved természetes frekvenciájára. Ha ezt megteszed, fel fogod fedezni, ki vagy valójában, megtalálod az adottságaidat, a természetes tehetségedet és a tökéletes ritmusodat. Az élet legkönnyebb útja arról szól, hogy megtaláld a bátorságot a szenvedélyed követéséhez és annak az elengedéséhez, ami nem te vagy, megtanulj bízni magadban, hittel járd az utad és hálával élj. Ahogy Joe Vitale mondja, “a Ho’oponopono túlmegy A Titkon”. El leszel ragadtatva!
flordelisch.png

Itt olvashatsz néhány összefoglalót:

5/5
Az élet legkönnyebb útjá-ban Mabel (Kikiko’ele) saját értelmezését osztja meg az élet legkönnyebb útjáról”. A könyvbol a köetkezoket szurtem le: 1. ISTEN hozta létre, az Isteni Szeretet és az o pontos mása „tiszta szívbol”; 2. Az EGYETLEN KÜLDETÉSEM az életben az, hogy önmagam legyek, „tiszta szívbol”;   3. Az EGYETLEN FELADATOM az életben elengedni az emlékeket-hibákat, amelyek az elmúlt problémákat ismétlik a tudatalattimban és nem teszik lehetové, hogy önmagam legyek, „tiszta szívbol”;  
Ihaleakalá

Dr. Ihaleakalá Hew Len

4. A HO’OPONOPONO osi problémamegoldó folyamat használatán keresztül kérhetem az Istenséget, hogy állítsa helyre eredeti állapotomat „tiszta szívbol”, felszabadítva engem az emlékeimtol, míg zéróra nem érkezem;

5. 100%-ig FELEL?S vagyok a tudatalatti elmémben elraktározott emlékek megteremtéséért, amelyeket újra átélek problémák formájában;

6. Minden pillanatban VÁLASZTHATOM, hogy helyreállítom eredeti állpotom, „tiszta szívbol”, szünet nélkül és minden pillanatban alkalmazva a Ho’oponopono osi problémamegoldó folyamatot és 

7. Nem létezik semmiféle probléma rajtam kívül. A problémáim csak bennem vannak meg, a tudatalattimban ISMÉTL?D? EMLÉKEK formájában.
Létezésünk egyetlen célja helyreállítani eredeti állapotunkat „tiszta szívbol”, felszabadítva magunkat azoktól az emlékektol, amelyek a tudatalatti elménkben ismétlik a múltunk problémáit.

“Szeresd az ellenségeidet”, mondta egy bölcs több, mint kétezer éve.  Az ellenségeink az emlékeink, amelyek ismétlik a félelmet, a haragot, a neheztelést, a gyulöletet, a ragaszkodást és a múltunk ítéleteit. Vállalhatunk 100%-os felelosséget ezek meg teremtéséért, a Ho’oponopono olyan egyszeru és osi problémamegoldó folyamataival, mint a „Szeretlek” és „Köszönöm”:  

Melegen ajánlom Mabel Katz AZ ÉLET LEGKÖNNYEBB ÚTJA címu könyvét.