Logo MKblanco 01 1024x127 1
banner

Aramlat

FIGYELEM, hölgyeim és uraim, akik bőséget, boldogságot, hihetetlen lehetőségeket és pénzt akarnak bevonzani erőfeszítés nélkül…
“Egy Új Tanulmány Rávilágít az Igazságra a Pénz Körüli Stresszel Kapcsolatban”
Most Eltávolíthatod az anyagi Aggodalmaidat,
Gyorsan Bevonzhatod a Bőséget, Amit Mindig Akartál,
SŐT, Megoszthatod a Szeretteiddel Is.
stickynotes2
Nem azt kérem, hogy csupán „vegyél meg valamit”, hogy megoldd a poblémáidat; arra kérlek, hogy olvasd el azt, amit ebben a levélben tanítok. Bárkire hatással van, aki a pénzzel kapcsolatban stresszel… különösen, ha abba a korba értél, amikor azt kérdezheted magadtól, „Mindent meg kellett volna oldanom… Mindent meg kellene tudnom adni a családomnak”.
Ha ezt mondod, figyelmeztetlek: Amit hallasz, lehetséges, hogy ellentmondt minden hagyományos tanácsnak, amit korábban kaptál. Ez azért van, mert a bőséget tanító mesterek többsége, hogy teljesen őszinte legyek, megfeledkezik néhány fontos összetevőről! „A Titok”, A Vonzás Tövénye, és a megnyilvánulásnak minden gondolata rendben van, de hiányzik néhány kulcs összetevő és ezek nem teszik lehetővé, hogy az elméd megpihenjen a költségekre vonatkozóan, és biztosan soha nem hoznak bőséget erőfeszítés nélkül. Semmi esetre sem!
Ez a levél meg fogja változtatni az életed.

Hallhatsz olyan barátokat, akik „megsemmisülve érzik magukat” az anyagi problémáik miatt… Az ilyen fajta gondolkodás AKADÁLYOZ TÉGED a BŐSÉGES élet elérésében, amit szeretnél!

didyouknow1c 1
A tanulmányok felfedik, hogy az ember gondolatai és a mentális fókusza a gazdagság megteremtése és az anyagi helyzet megváltoztatásának legfontosabb faktorai. Még ha így is van, fogsz látni gyors meggazdagodást ígérő sémákat, hogy eladjanak neked valamiféle „befektetést”, hogy úgy érezd, benne vagy az üzletben. Miért? Mert a jó emberek, mint amilyen te is vagy, reményvesztettek a változással kapcsolatban és sebezhetőek, ha azzal csapják be őket, hogy ez üzleti tulajdont jelent vagy a hitelképességet állítja helyre. Hiheted azt, hogy nagy változást kell véghez vinned a karrieredben, pedig VALÓJÁBAN megfelelő MENTÁLIS ÁLLAPOT beli változást kell elérned, egy különeges technika használatával.

Nem kívánja meg hosszú órák meditációját

familiy dinner scaled 1
Nem kell meditálnod ahhoz, hogy bőséget vonzzál be és változzon az anyagi helyzeted. Biztos vagyok benne, hogy élvezhetnéd a meditáció ösztönző hatását, de a régi időkben az emberek élvezték a mentális békét, anélkül, hogy a celebek BÁRMIFÉLE modern produktuma zavarta volna őket.
És hidd el nekem, sok-sok hallgatót láttam, aki fenomenális bőségről számolt be… ők maguk nevezik sokszor csodáknak.
Csakugyan, az egyik hallgatóm mesélt nekem egy történetet az 50. születésnapjának ünnepléséről… majdnem meghiúsult. Nagyon kedves szándékkal kezdődött, lévén, hogy a férje és a lánya együtt akarták őt ünnepelni és összehívták a családot. De egy nappal az ünnep előtt derült ki, hogy nincs elég pénzük az összes költségre.
Ő várta a nagy családot, és mindenfelől érkeztek az emberek. Elkezdte használni az egyik technikát, amit tanítok, és a férje azonnal szert tett egy csekkre, amiből az üdítőket finanszírozni tudta. Aztán az ünnep napján a családnak továbbra is hiánya volt még, ezért alkalmazta az áramlástechnikát és a pénz megjelent… ráadásul kevesebb, mint egy ÓRA alatt!
Ő természetesen annyira meglepődött, hogy ezt írta nekem: “Tökéletesen meg vagyok győződve, hogy az a technika csodákat tesz. Köszönöm!”
Hogy érte ezt el? Elengedéssel és Bizalommal. Csak így.
És pontosan ez az, ahogy TE fogod ezt csinálni. Több, mint 12 évig utaztam a mesteremmel, és mindent megtanultam tőle a Titokról a Titkon túl, sőt, több tucat más titkot is, a „vonzásról erőfeszítés nélkül”. Egy pillanat alatt elmondok neked mindent, HOGY csináld…
Mindössze annyit tettem, hogy összetömörítettem az információt, hogy elfoglalt és a szívükre összpontosító emberek számára is GYORSAN működjön, mint amilyen te vagy… minden meditációs képzelődés nélkül vagy heti 80 óra munkahelyi munka nélkül, amit nem szeretsz, igyekezve követni egy főnök ritmusát, aki azt kívánja, hogy „dolgozz keményebben!”.
Elhiszed, hogy lehetsz háztulajdonos?
Hallgass ide: Amikor alighogy elváltam, nem gondoltam, hogy újra lehet egy házam, nem is szerepelt a terveimben… gyakoroltam a technikát, anélkül, hogy gondoltam volna erre, és tulajdonos, akitől béreltem a házat, azt mondta, hogy eladja, így vagy megveszem a házat, vagy elköltözöm. Természetesen ebben a pillanatban nem tudtam, de a technika jobban működött, mint ahogy eképzeltem! A varázslat hatására és a megfelelő pillanatban a pénz és a kölcsön jóvá volt hagyva, anélkül, hogy a legkisebb erőfeszítést kellett volna tennem vagy aggódtam volna…
Women
Ez a nő itt a képen nem azért szegény, mert a jelenlegi problémái lehangolják – harcol a pénzért, hanem úgy gondolkozik, mint egy szegény asszony, áldozatnak látja magát!
Tipikus példa a „pénz miatti aggodalomra”, és megtapasztalhatod a tüneteket is: késő estig elemezheted a számláidat, hogy valamilyen „egyezségre” juss, lévén, hogy nincs „elég pénz” arra, amit valóban szeretnél. Néhány hallgatómnak kevesebb pénze volt, mint ennek a nőnek, és átváltoztatták a pénzzel kapcsolatos nincs ”elegendő” problémát, kifizették minden tartozásukat, saját házat vettek, megünnepelték a születésnapjukat és ünnepeltek a családjukkal, akiktől elköltöztek. Ez a bizalom olyan fajtája, ami „engedi az áramlást”, észre fogod venni, hogy nem is a pénzről van itt szó.
Az emberek többsége még azt hiszi, hogy a pénz a probléma, és valójában ezzel a gondolkodásmóddal több problémát teremt meg – ez mára elterjedt és korunk egyik legnagyobb problémájává vált. Még rosszabb, hogy az „anyagiak feletti aggódás” szokását átadjuk a gyermekeinknek.
Nem vagyok az a fajta, aki szeret hivalkodni, de itt egy példa arra, hogy ez hogy működik… 18 év után, annyira az áramlatban vagyok, hogy a legközelebbi barátaimat és a családomat néhány hónappal ezelőtt meghívhattam pár nap vakációra. Én erre nem gondoltam… de ez most az életem része. És egy nagyon egyszerű technikáról szól.

A Válasz az Áramlás Technikája

Egyértelműnek kell azonban lennünk. Erőfeszítést kíván, és következetességre van szükség. Nem DOLGOZOL sokat, de el kell KÖTELEZNED magad.
Ezt a csomagot hoztam létre, amit az Áramlás Módszere Tisztítással névvel illettem… vagy, egyszerűen rövidíte „áramlás tisztítással”. Az Áramlás Tisztítással nagyon különleges fókuszt használ, hogy bevonzza a bőséget egyszerű lépések olyan kombinációjával, amelyeket bárki meg tud lépni, ez működött már sok százmillió férfi és nő számára.
freeradicals2

Honnan tudom mindezt?

mabel katz 1
Mabel Katz vagyok, nemzetközi szónok, aki tanításával beutazza az egész világot és látja a hallgatóinak ezzel a technikával elért csodálatos eredményeit. Áldás, hogy ennek a technikának a legnagyobb mesterével, Dr. Ihaleakalá Hew Lennel dolgozhattam együtt, akinek a munkája olyan hatékony, hogy az egyik legvadabb elmegyógyintézetet átformálta, anélkül, hogy a pácienseivel beszélt volna. Ezt vesd össze bármilyen történettel, ami miatt te aggódtál a múltban és tudni fogod… minden lehetséges! Azt is beleértve, hogy gyógyítható a pénzhez való viszonyod… azért, hogy újra élvezhesd az életet, méltó módon élve.

Ez a Módszer Egyszerűen Működik… Más technikák egyszerűen túlságosan sok munkát igényelnek!

Ez MŰKÖDIK! … Elmondhatom neked, hogy sok mindent kipróbáltam! Próbálkoztam a „titok”-kal is… akkoriban készen álltam erre! Semmi nem működött olyan GYORSAN és KÖVETKEZETESEN, mint ez.
Láttam… Kipróbáltam… és természetesen újra és újra megállapítom, hogy működik. Olyan jól működik, hogy 5 könyvet írtam a témáról anélkül, hogy képzésen vettem volna részt, vagy hogy tudnám, „hogy kell könyvet írni”.
Ez maga az Áramlat Tisztítással… egy ősi filozófián alapul, mindenki kipróbálta, nagymamáktól kezdve, akik tökéletes karácsonyi ajándékot akartak készíteni az unokáiknak, a vállalkozókig, akik valóban BOLDOGOK akartak lenni, ahelyett, hogy a pénzügyi beszámolójuk miatt aggódtak volna.
testimony
Működik MINDEN ALKALOMMAL. Csak készen kell állnod lehetőséget adni neki. Az ÁRAMLÁS technikájában nincsenek sémák, hogy gyorsan meggazdagodj, nincsenek olyan tanácsok, hogy addig próbálkozz, amíg nem sikerül. Miért? Mert ezek közül egy sem működik, jól tudod. Emlékezz, én ezt közel két évtizede csinálom, így nem olyat tanítok, amiben nem hiszek. Bevéstem az elmémbe Az Áramlást a pénz fölötti „aggódás” mellett, speciálisan és különösen arra van átdolgozva, hogy segítsen neked megfordítani a nélkülözés hatásait, helyreállítsa az anyagi stabilitásod, a békéd és a boldogságod. Csak EZT kell tudnod…

Ezeket a Technikákat, amelyekkel bevonzhatod álmaid életét és a hozzá szükséges pénzt, valóban nehéz Megtalálni

Természetesen találhatsz az ilyen fajta megnyilvánulásra hasonlóan fókuszáló technikákat. Végeredményben ezek közül az ötletek közül sokat már azelőtt elhódítottak, mielőtt mi megszülettünk volna! Látod, hogy az információknak referenciái vannak azokról a tréningekről, amiket Nagy Mesteremtől vettem, tisztelgés az ő bölcsessége előtt, amelyet azelőtt ebben a formában soha nem tettek közzé. Úgy érzem, hogy ennek védelmezője vagyok. De ha valóban akarod, elolvashatod minden régi cikkemet, végigmehetsz a Google-on vagy a Youtube-on nagyjából 100 órán keresztül, és ha meg akarod keresni a másik 50%-ot, valószínűleg abban találod, amit megosztok az Áramlásban.

Megtehetnéd ezt… de miért?

Ebben a csomagban, amit NEKED készítettem, mintegy 30 órányi anyagot állítottam össze, egy hangoskönyvet, egy videokönyvet, ami a folyamat kulcsait tartalmazza, egy információs segédletet és egy nagyon könnyű technikát, ami körübelül egy perc alatt elvégezhető. Ez minden. Rövid, fölösleges körök nélkül.
Így tehát tőled függ: szerezd be az útmutatót, minden audiót és videot, amit ebben a csomagban helyeztem el és ami könnyen érthető a számodra, vagy vess rá egy pillantást és meg fogod érteni.
Olvasd el, mit írt az, aki már megvásárolta az Áramlat-csomagot!
5/5

Ez bárkinek működik, férfinak vagy nőnek egyaránt, mindegy, milyen „munkát” végez

men
Az elmúlt 20 évben tanúja voltam annak a hazugságnak, ami egyre-másra ismétlődött… A jólét kemény munka eredménye… azonban ez teljesen hamis állítás.
VANNAK EGYSZERŰ technikák… mint például az, amit megosztok veled. Amelyek működnek bármilyen korú személynek, anélkül, hogy drasztikusan változtatna a munkáján vagy az elfoglaltságán.

Láttam, hogy ez működik. A továbbiakban egy sikervallomást olvashatsz:

testimony2
Nekem jelen pillanatban nincsen sérült gyermekem, mégis nagyon hálás voltam, hogy hallottam Lizette problémáját ennyire GYORSAN megoldódni a gyermeke és a családja javára… Remek! Ugyanez a technika segített nekem megvenni egy házat, amikor azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, ugyanilyen csodálatos erredmény született. De hogy? Miért tűnik olyan egyszerűnek megfordítani ezeket a helkyzeteket?

Az Áramlás technikának HÁROM (3) FÁZISA van. Minden fázis úgy van megtervezve, hogy pontosan azt adja meg neked, amit TE kívánsz az életedben – nem többet és nem kevesebbet.

phase1
Szeretnél ebben az évben egy új házba költözni, ami alkalmazkodik minden igényedhez, vennél egy autót, kifizetnéd a tartozásaidat, vagy egyszerűen szeretnél nem aggódni többé a pénz miatt? Az Indítsd el az Áramlatot technikával kezdesz tehát. Ez az első 1 fázis, napi 1 percet alkalmazva. NEM FOGSZ 4 órát megerősítésekkel és meditációval TÖLTENI, vagy jóga és tai chi órákra járni. Ez nem vezetne téged sehova. Az egyszerű egyperces gyakorlat az Ébreszd fel az Áramlatot technikában mindenek előtt az anyagiak miatt aggódás törlésében fog téged segíteni, ez az leső lépés.
phase2 1
Könnyebbnek érzed magad, tehát a 2. fázissal folytatod: NYISD KI AZ ELMÉD, HOGY ELKEZDJ ÁRAMOLNI. Ez volt az, amit önkéntelenül megtettem. Elsősorban összekapcsolódtam az Áramlattal az Indítsd el az Áramlatot programban, és utána a Mesteremmel töltött idő során olyan hihtetlen történeteket hallottam, amik a következő szintre nyitották meg az elmémet. Fogalmam sem volt, hogy ezek honnan jöttek, de minden új történettel kicsivel nagyobb bőség érkezett, mint amim már volt az INDÍTSD EL fázisban, erőfeszítés nélkül, olyan helyekről, ahonnan nem vártam.
Ezért léptem be a NYISD KI AZ ELMÉD fázisba. Oh, az INDÍTSD EL AZ ÁRAMLATOT Fázis jótéteménye, hogy megváltozik az érzékelésed csupán a Play lenyomásával, mert új ötleteket és inspirációt adsz hozzá az életedhez az első szakaszból. Dolgozol a tudatalattival, ami olyan mélyen bennünk van, és amely az alvási ciklusokat használja az új információk összehangolására, hogy a folyamat működjön továbbra is a számodra… akkor is, amikor alszol
fase
Itt lép színre a mulatság. Szeretek utazni és kényeztetni a családomat, a barátaimat, akárcsak másokat… de tudod, mit szeretek a legjobban? Tudni boldogan és békében élni, minden külső körülmény ellenére! Ez olyan hajlam, ami nem fejleszthető ki estétől reggelig, de ha egyszer végigmész a programnak ezen a részén, nem fogod tudni megállni mosoly és nevetés nélkül.
Ez a fázis segít megértened a valódi ÉNEDET és a pénz helyét életed „szélesebb panorámájában”. Itt lépteted az életedbe a bőséget. A szívedben örömöt érzel. Az ÁRAMLATBAN ÉLNI segít ráhangolódnod erre az életstílusra, amely tiszta örömöt hoz neked. A mágikus terjeszkedés játékká válik… Készülj fel tehát a gondolkozás és az aggódás feladására és kezdj élni! Az ÁRAMLATBAN ÉLNI nem csak azt mutatja meg neked, hogy LÉGY ÖNMAGAD… varázslatos pillanatokat élsz át, amint lenyomod a Play billentyűt. És amilyen játékos, olyan hihetetlenül hatékony eszköz a bőséges élethez.

Folytatod a teljes irányítást!

Most valóban jó rész következik (azok is figyeljenek, akik a pénz miatt szoronganak). TELJES IRÁNYÍTÁSOTOK alatt van az elengedés… Csak alkalmaznotok kell az Áramlás technikáját, a jelenben tartanotok magatokat és meglátni, hogy változik meg az életetek a szemetek előtt. Ne próbáljátok meg a dolgokat a technikán kívül irányítani… egyszerűen lazítsatok és bízzatok abban, hogy a jó dolgok megérkeznek.
A jelszavam: Térj rá az útra és legyél következetes.

Minden, amit tudnod kell, benne van ebben az egyszerű kézikönyvben:

Aramlat
Tehát ismételjük át, amit eddig tanultunk:
A legteljesebb és legbőségesebb életeket egy nagyon egyszerű, de döbbenetes technikával kovácsolják. Következetességet kíván meg, amit BÁRKI BÁRMILYEN típusú munkával képes megcsinálni (nem egyszer, és nem kétszer bemutattuk).
A terv NAGYON EGYSZERŰ… mégis…

FIGYELMEZTETÉS:
Ez végső soron nem mindenkinek szól

Az Áramlás NEM NEKED VALÓ, Ha:
Egy vagy azok közül, akik meg fogják venni ezt a csomagot, hagyják ott heverni az íróasztalukon, és soha nem fogják lenyomni a Play gombot. Kérlek, ne pazarold el az idődet, ha ez a helyzet. Mégis, ha EZ a helyzet, csak vedd észre, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre csúszol… esetleg életed mélypontjára érkeztél, hacsak nem kezdesz valamit az életeddel, mától.

Emlékezz:
Ne hagyd magad becsapni attól, hogy ez a Rendszer annyira egyszerűnek tűnik

E = MC2 egyezerűnek tűnik… ugyanakkor egyike a fizika legerősebb egyenleteinek. Bármit csinálunk, csaknem mindig a legjobb mód az „Egyszerű”. Einsteinről szólva, egyszer azt mondta: „Tegyél mindent a lehető legegyszerűbben, de annál nem egyszerűbben.”
Ez az, mit neked készítettem: arra törekedtem, hogy a béke, a boldogság, a bőség és a felszabadulás a pénz miatti aggodalmaidtól a lehető legegyszerűbb legyen.
Kérlek, tehát, ne hagyd magad becsapni azzal, hogy olyan egyszerűnek tűnik az Áramlás rendszere.  Majdnem „túlságosan” egyszerűnek fog tűnni a használata… de TEDD MEG. Érted fog dolgozni, garantáltan.
eintein

Miért kerül csak 95 $-ba?

Valami különlegeset akartam csinálni ezekben a különleges időkben, amiben élünk. Úgy képzeltem, hogy ezzel az alacsony árral kezdhetjük, addig, amíg egyszerűen győzzük a napi e-mail mennyiséget az ügyfélszolgálattal (rengeteg hálálkodó e-mailt és Facebook-üzenetet kapok, és azt hiszem, ez éppen annyi, amire tudok válaszolni).
Kemény munkát végeztem. A tapasztalataimat és ezt az információt szó szerint évtizedek alatt gyűjtöttem össze. Hangfelvételt készítettem és osztottam meg olyan történeteket, amelyek nekem személy szerint segítettek a személyes és a szakmai sikerek elérésében, és láttam a Mesteremet csodákat véghez vinni az évek során összezavarodott és a növekedésük miatt aggódó emberek életében.
De én nem „fektettem be” semmit. Csak összeválogattam neked és a legkönnyebben követhető formába öntöttem. Ezért, azt hiszem, a 95 $ olyan ár, ami a számodra méltányos…

Ellenben…

Azok a dolgok, amiket gondolkodás nélkül teszünk, a saját Inspirácónk által vezérelve és indíttatva, hozzák a legjobb eredményeket

Ma egy MÁSIK csodálatos ajándékot akarok adni neked…

Nagyon bízom abban, hogy rendkívüli rendszerdt kínálok, hogy nagyobb BŐSÉGET, BÉKÉT ÉS BOLDOGSÁGOT vonzzál be az életedbe.
De nem állok meg itt. Azt szeretném, hogy valóban lelkes legyél, ha az Áramlás Csomag megrendelése mellett döntesz, ezért egy hihetetlen bónuszt is adok hozzá; mondtam neked, hogy ez különleges év!

Eloadas-ELOBEN-aktiv-latin-noknek-az-uzleti-eletben-Los-Angelesben

INGYENES! Bevezető a Siker és a Gazdagság felé

Az ajándékom az Aktív latin nők az üzleti életben felvétele, hogy „gyorsan és könnyen” beszerezd, és hogy a gazdagságról és a pénzről meg tudd változtatni a mentalitásod. Maximálisan le van rövidítve olyan lényeges pontokra, hogy most azonnal belekezdhess, anélkül, hogy egyetlen szót is el kellene olvasnod – csak nyomd le a Play billentyűt.
MEGJEGYZÉS: Sok olvasónk azt jelezte vissza, hogy a Bevezető olyan hatékony volt, hogy nem kellett megnézniük vagy meghallgatniuk mást ahhoz, hogy eredményeket lássanak. Én nem hiszek az időveszteségben!
A továbbiakban több részletet találsz, ennek az ajándéknak az értéke 25 $. Te INGYEN kapod meg, amikor megvásárolod az ÁRAMLÁS Csomagot. Igyekezned kell, mert korlátozott ideig él az ajánlat.

Előadás ÉLŐBEN aktív latin nőknek az üzleti életben, Los Angelesben.

Mit mondasz, amikor a tükörbe nézel?

zt mondod, képes vagy, képes is vagy; ha azt mondod, nem vagy képes, nem is vagy képes.

Ennyire nagy hatalmad van!

Itt felfedezed, hogy pénzt bevonzani azzal tudsz a legkönnyebben, ha bízol magadban és azt csinálod, amit szeretsz. Készen állsz, hogy jól érezd magad és nevess egy kicsit?

Szórakozz és inspirálódj MOST!

45 perc ÉLŐBEN Mabel Katzcal

Ez a tréning valósággá alakítja a képzeleted.
CSELEKEDJ MOST!

Ha meghozod ezt a bölcs döntést,

A CSOMAG TARTALMA:

ebook

Indítsd el az Áramlatot
ÚJ eBook

30videos

Nyílj ki az Áramlatnak
Videosorozat – 30 nap az Elméd Kinyitására
Kattints IDE több információért

the easiest way to grow

Éld át az Áramlatot
Audio + vBook szet – Felnőni a legkönnyebb úton
Kattints IDE több információért

Includes:

More 3 hours of content

Ár: US $95
Hogy megkapd a,
csupán US $ 95 áron…
(Tartalmazza a US $ 25 értékű bónuszt is!! )

credit-card-i
MabelKatz

Veled a Jólétben,

Mabel Katz

A Bőségben Áramlani megalkotója
PS.: – Minden Másodperc, amíg vársz, azt eredményezi, hogy a jó dolgok ott maradnak, ahol vannak. A Siker az életben cselekvést kíván, tehát cselekedj most azonnal, amíg mindez még friss az elmédben…  

Figyelmeztetés: A termékeinket információ, inspiráció és motiváció átadása céljára terveztük az olvasóink számára. Nem adunk semmiféle szakmai tanácsot. Ennek a programnak a tartalma a szerző tapasztalatait és véleményét tükrözik. Semmiféle eredmény-garanciát nem kínál és nem foglal benne a szerző. Ez a folyamat a felhasználó és az Istenség között működik. Az eredmények az egyén gyakorlásától, választásaitól, elkötelezettségétől és tetteitől függenek, és természetesen oly módon, ahogy az megfelelő minden egyes személynek minden egyes pillanatban az ő személyes növekedése, küldetése és fejlődése szempontjából.