Logo MKblanco 01 1024x127 1

A legkönnyebb út – bővített kiadás

Ami már könnyebb volt, még könnyebbé vált annak a könyvnek a bOvített kiadásával, ami mindenzt bevezette. A legkönnyebb út most magába foglalja ezt a különleges bónuszt, A legkönnyebb út a Ho’oponopono megértéséhez, A legérthetObb válaszok a leggyakoribb kérdéseidre. A legkönnyebb út a HO’OPONOPONO megértéséhez válaszol a mit, hol, mikor és miért tisztítunk kérdésére. Tisztítani egyszer?en annyit jelent, hogy törlöd az emlékeidet és újra zérón vagy, hogy az inspiráció (Isten, szeretet) vezérelni tudjon téged.
A legkönnyebb út új választási lehetOségeket ad a problémák megoldására és megtanítja, hogy válnak a problémák problémákká, és megtanítja nekünk, hogyan lehet a legkönnyebben és a leggyorsabban megoldani Oket. Válaszol az élet elvárásaira, és hogy ez hogyan viszonyul közvetlenül az élet olyan vonatkozásaihoz, mint a hit, a pénz, a félelem és a szeretet.

Ez a bámulatos bOvített kiadás elhozza neked a HO’OPONOPONO  megértését, fObb technikáinak használatát és alapelveit, oly módon, hogy megtapasztalhatod a varázslatot és felfedezheted az élet csodáit.

Elérheto az alábbi országokban és nyelveken is:

Kanada (franciául), Románia, Olaszország, Kína, Japán, Csehország, Spanyolország, Korea, Bulgária, Horvátország, Szerbia, Portugália, Németország, Svájc, Oroszország, Lengyelország, valamint héberul.
és digitális formában.

 

Olvasd el, mit mondanak mások A legkönnyebb út bövített kiadásáról

5/5