Logo MKblanco 01 1024x127 1

Webinar s dr.Ihaleakalom Hew Lenom i Mabel Katz

Ho’oponopono webinar s dr.Ihaleakalom Hew Lenom i Mabel Katz dostupan je na

videu za trenutni pristup.
U ovom videu pogledajte kako dr.Ihaleakala Hew Len i Mabel Katz govore o Ho’oponoponu i odgovaraju na pitanja uživo pred gledateljima i slušateljima na internetu.

Ako vam je Ho’oponopono nešto novo ili ga već godinama prakticirate, ovaj webinar će vas oduševiti i posve sigurno povesti na Ho’oponopono putovanje ka vašoj slobodi. U njemu će vam dr.Ihaleakala Hew Len i Mabel Katz pokazati nevjerojatne transformacijske alate koji će vam pomoći da…

Ho'oponopono oktatás Dr. Ihaleakalával és Mabellal
  • Uklonite stres i tjeskobu i zamijenite ih mirom izvan svakog poimanja.
  • Očistite sjećanja koja vas sputavaju u životu.
  • Pristupite svojoj kreativnosti i inspiraciji koje će vam otkriti nove ideje i rješenja s kojima ćete dobiti samopouzdanje u svakom slijedećem koraku.
  • Uz njihovo korištenje identificirate i uklonite blokade što se reproduciraju u vašoj podsvijesti i poput starih audio vrpci, neprestano se ponavljaju.
  • Imate više energije i entuzijazma kako biste kreirali željene rezultate na ‘Najlakši način’.

Ovo je savršena prilika da budete konačno slobodni i da se vratite u Nultu frekvenciju®.

Zamislite da…

  • Ostatak vašeg života provedete slobodni od stalnih borbi s preprekama koje ste sami sebi postavili.
  • Ste ostvarili ravnotežu u svom životu.
  • Ste se riješili stresa koji vas blokira u vašem napretku ka većim uspjesima u životu.
  • Živite životom u svom punom potencijalu.

Ovo je prvi Ho’oponopono webinar ikad snimljen s dr.Ihaleakalom Hew Lenom! Video je u WEB formatu kojeg možete gledati preko interneta i traje dva sata.

Otključajte svoj puni potencijal i pomaknite svoj život na slijedeći nivo ispunjen postignućima i uspjesima. Ho’oponopono webinar s dr.Ihaleakalom Hew Lenom i Mabel Katz.

Iskreno se zahvaljujem, dobila sam vaš "DVD-Webinar" i "Intervjue". Sinoć sam pogledala webinar i zaista je fenomenalan! Imala sam osjećaj da je prisutno stalno čišćenje dok sam ga gledala i osjetila sam veliki mir u sebi. Negdje pred kraj mi se video "zamrznuo", nisam ga mogla pokrenuti, nadam se da je pogreška u mom DVD ure?aju. Preko vikenda ću ga pokušati pokrenuti na računalu, pa ću vam javiti što se dogodilo. No, bez obzira na to, ovo što sam do sad dobila pogledavši veći dio je čisto bu?enje svijesti i prava svježina u mom životu. Veliko hvala svima!
flag of australia
Amrita
Australia

Only US $ 55

Includes:

2 hours of content