Ho'oponopono út
Ho'oponopono videó alapkurzus
INGYENESEN Megérteni a Ho'oponoponot – Az élet legkönnyebb útja

Kapcsolj az ingyenes videókurzusra most!

Írd be a neved és az e-mail címed a mezőbe, hogy megkapd a hozzáférést az ingyenes videó tanfolyamhoz.

Az adataidat bizalmasan kezeljük.Aloha!

  • Hallottál már a Ho'oponoponoról különöző forrásokból, de még kicsit össze vagy zavarodva vagy többet akarsz róla megtudni?
  • Még nem beszéltek neked a Ho'oponoponról, de keresel valami hatékonyabb és könnyebb módszert a problémáid megoldására?  
  • Véletlenül szeretnéd magad nagyobb békében érezni, szeretnél boldog lenni és megszabadítani magad?

Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, itt az alkalom, hogy megtanuld a Ho'oponopono alapjait és még inkább világos legyen a számodra, INGYENESEN, a saját otthonod kényelméből.

 

Szia! Mabel Katz vagyok, 14 éve gyakorlom a Ho'oponopono, 12 évig éltem és intenzíven térningeztem Dr. Ihaleakalá Hew Len mesterrel. Megalkottam egy Szent Ho’oponopono Fórumot, hogy világosabban lássuk és segítséget kapjunk a Ho’oponoponoról; sok könyv szerzője vagyok, többek között A legkönnyebb út a Ho’oponopono megértéséhez címűnek.  Szenvedélyem a tudat felébresztése, hogy felfedezhessük, kik vagyunk, és felfedezhessük azt az erőt, amellyel rendelkezünk a saját életünk megváltoztatásához – anélkül, hogy bármitől vagy bárkitől függenénk magunkon kívül.  

 

Mint nemzetközi szónok és tanfolyamvezető, világszerte sok emberrel dolgozom, akik meg akarják tanulni a boldog élet titkát, ami teli van örömmel, és ez az ősi hawaii módszerrel, a Ho’oponoponoval történik.

 

A Ho'oponopono túlmutat minden nyelvi és kulturális akadályon, időn és téren túlhalad. A tanfolyamaion megtanítom neked a legkönnyebb utat a sikerhez, a harmonikus kapcsolatokhoz, valamint a szintén Ho’oponoponon alapuló Zero Frequency®-t.  

 

A Ho'oponopono Az élet legknnyebb útja a problémák megoldásához és a mentális béke eléréséhez.

 

“Emlékezz, hogy egy probléma csak akkor probléma, ha te úgy döntesz, hogy az… és a probléma nem probléma, csak az, ahogy reagálsz a problémára, az a probléma”. - Dr. Ihaleakalá

Ezen az Ingyenes Ho'oponopono videókurzuson elmagyarázom neked az alapokat, könnyen, gyakorlatiasan és világosan.  

 

Tudom, hogy amikor gyakorlod a Ho'oponopono, meg fogsz lepődni, hogy lehet, hogy egy ennyire egyszerű valami ilyen hatékony és varázslatos… A Ho'oponopono segíteni fog, hogy több sikert és szeretetet vonzzál be az életedbe most azonnal.   

 

A Ho'oponopono mindenkinek működik és mindenféle problémára

Boldog vagyok, hogy megoszthatok veled néhány egyszerű, könnyű és ingyenes, mégis erős eszközt, hogy erőfeszítés nélkül elérd azt, amit valóban szeretnél az életedben.

 

Tudom, hogy a Ho'oponopono megváltoztatta és átalakította az életem, és tudom, hogy a tiédet is meg tudja változtatni.

 

A Ho'oponopono, az ősi hawaii problémamegoldó módszer nagyon könnyű és hatékony, és megtanít bennünket a problémáink megoldására.

 

Ezen a 4 videóból álló INGYENES kurzuson megtanulod.

  • Honnan származik a Ho'oponopono?
  • Ki vagyok én? A Teremtés legfontosabb kérdése
  • Mi valójában egy probléma?
  • Hogy működik és hogy gyakoroljam?

Szeretettel,

 

Mabel Katz

Mabel Katz
A legkönnyebb út a Ho’oponopono megértéséhez 
A béke velem kezdődik – Kampány a világbékéért