HOME


Ho'oponopono videó alapkurzus
Video Course

INGYENESEN Megérteni a Ho'oponoponot Az élet legkönnyebb útja

Ezen a 4 videoból álló INGYENES kurzuson megtanulod:

 • Honnan származik a Ho'oponopono?
 • Ki vagyok én? A Teremtés legfontosabb kérdése
 • Mi valójában egy probléma?
 • Hogy működik és hogy gyakoroljam?
Szeretnél feliratkozni Mabel Katz ingyenes hírlevelére ls Ho'oponopono-híreket, tartalmakat és különleges hirdetéseket kapni?

Igen, szeretnék híreket és időszakos információkat kapni Mabel Katztól.

  Tiszteletben tartjuk az adatbiztonságodat. Az adataidat biztonságos módon fogjuk tárolni, semmilyen formában nem osztjuk meg másokkal, nem adjuk el, nem tesszük hozzáférhetvé. Felhasználási Feltételeinkrl és Adatvédelmi Politikánkról itt tájékozódhatsz. Ha több információra van szükséged, írj nekünk a [email protected] címre.


Aloha!

 • Hallottál már a Ho'oponoponoról különöző forrásokból, de még kicsit össze vagy zavarodva vagy többet akarsz róla megtudni?
 • Még nem beszéltek neked a Ho'oponoponról, de keresel valami hatékonyabb és könnyebb módszert a problémáid megoldására?  
 • Véletlenül szeretnéd magad nagyobb békében érezni, szeretnél boldog lenni és megszabadítani magad?

Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, itt az alkalom, hogy megtanuld a Ho'oponopono alapjait és még inkább világos legyen a számodra, INGYENESEN, a saját otthonod kényelméből.

A Ho'oponopono, az ősi hawaii problémamegoldó módszer nagyon könnyű és hatékony, és megtanít bennünket a problémáink megoldására.

Szia! Mabel Katz vagyok, 14 éve gyakorlom a Ho'oponopono, 12 évig éltem és intenzíven térningeztem Dr. Ihaleakalá Hew Len mesterrel. Megalkottam egy Szent Ho’oponopono Fórumot, hogy világosabban lássuk és segítséget kapjunk a Ho’oponoponoról; sok könyv szerzője vagyok, többek között A legkönnyebb út a Ho’oponopono megértéséhez címűnek.  Szenvedélyem a tudat felébresztése, hogy felfedezhessük, kik vagyunk, és felfedezhessük azt az erőt, amellyel rendelkezünk a saját életünk megváltoztatásához – anélkül, hogy bármitől vagy bárkitől függenénk magunkon kívül.  

Emlékezz, hogy egy probléma csak akkor probléma, ha te úgy döntesz, hogy az… és a probléma nem probléma, csak az, ahogy reagálsz a problémára, az a probléma
- Dr. Ihaleakalá

Tudom, hogy amikor gyakorlod a Ho'oponopono, meg fogsz lepődni, hogy lehet, hogy egy ennyire egyszerű valami ilyen hatékony és varázslatos… A Ho'oponopono segíteni fog, hogy több sikert és szeretetet vonzzál be az életedbe most azonnal.   

A Ho'oponopono mindenkinek működik és mindenféle problémára

Tudom, hogy a Ho'oponopono megváltoztatta és átalakította az életem, és tudom, hogy a tiédet is meg tudja változtatni.

Emlékezz, hogy ezen az INGYENES kurzuson megtanulod:
 • Honnan származik a Ho'oponopono?
 • Ki vagyok én? A Teremtés legfontosabb kérdése
 • Mi valójában egy probléma?
 • Hogy működik és hogy gyakoroljam?

Bármelyik Pillanatban

Elvégezheted ezt a kurzust a nap bármelyik szakban. Nem függesz órarendtől vagy naptól. .

Az Otthonod Kényelméből

Nem kell sehova elmenned. Végezd el ezt a kurzust az otthonod kényelméből, a világ bármely táján. Csak internetes kapcsolatra van szükséged.

Végezd el újra és újra.

Elvégezheted többször is. Ha azt hiszed, hogy valami kimaradt, nem probléma. Lépj vissza a videora és hallgasd meg újra..

 

ELŐADÁS

MEGOSZTÁS

EZT MONDJÁK RÓLA

ELISMERÉSEK

 


 
Copyright © Mabel Katz 2016
For technical problems, send an email to [email protected]