Ho’oponoponon Tie

Ratkaise ongelmasi ja astu tielle rakkauteen, onnellisuuteen, vaurauteen ja unelmiesi elämään.

Solve your problems and take the road to love, happiness, wealth and the life of your dreams.

ILMAINEN Ho’oponoponon perusteet videokurssi Ymmärys Ho`oponoponosta – Helpoin tapa elää.

Katso ilmainen videokurssi Nyt!

Laita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alle niin pääset heti katsomaan ilmaisen kurssivideon.
Haluatteko kirjautua Mabel Katzin ilmaiseen uutiskirjeeseen ja vastaanottaa Ho'oponoponon uutisia ja erityisiä sisältöjä ja tarjouksia?

Kyllä, allekirjoita minut. Haluan saada Mabel Katzin uutiset ja tiedot.

 

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tietosi tallennetaan turvallisesti eikä niitä myydä, vuokrata tai jakaa millään tavoin. Voit tarkistaa Käyttöehdot & Tietosuojakäytännöt. Jos haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]Aloha!

 • Oletko kuullut Ho´oponoponosta, mutta olet edelleen hieman hämmentynyt siitä mitä se on?

 • Tuntuuko sinusta, että et kovin usein saa vapaata hetkeä elämän turhautumisista?

 • Oletko väsynyt konflikteihin elämässäsi ja valmis elämään onnellisena ilman draamaa?

Jos yhteenkään yllä olevaan kysymykseen on kyllä, niin nyt sinulla on mahdollisuus oppia perusteet Ho`oponoponosta ilmaiseksi poistumatta kotoasi.

Ho`oponopono tuo ikivanha Hawaijilainen ongelmanratkaisu menetelmä on erittäin helppo ja tehokas keino luoda lisää rauhaa ja onnellisuutta.

Tällä ilmaisella Ho`oponopono videokurssilla selitän perusteet sinulle, jotta voit alkaa ottamaan rauhaasi ja onnellisuuttasi takaisin. Se huokuttelee jopa lisää vaurautta, onnellisuutta ja rakkautta elämääsi juuri tälläkin hetkellä.

Mabel KatzMinun nimeni on Mabel Katz, ja olen harjoittanut Ho`oponoponoa 18 vuotta, mikä on muuttanut koko elämäni! Minulla oli kaikkea, talo, autoja ja perhe, mutta eräänä päivänä tajusin että olin hyvin onneton ja vihainen… Mutta oltuani Ho`oponopono mestari Tri. Ihaleakala Hew Lenin opissa, iloinen ja helppo versio elämästäni avautui. Se oli niin avartavaa, että olen omistanut elämäni Ho`oponoponon levittämiselle maailmaan ja ovia on avautunut niin, että olen saanut julkaista viisi kirjaa ja opettaa yli 21 maassa ympäri maailmaa… koska se on niin tehokasta!

Muista, että ongelma on ongelma vain jos sanot että se on… ja itse asia ei ole ongelma vaan se miten me reagoimme siihen. - Tri. Ihaleakalá

Ho`oponopono toimii kaikille ja kaikkiin ongelmiin

Olen hyvin onnellinen voidessani jakaa teille joitain helppoja, yksinkertaisia ja ilmaisia, mutta kokonaisvaltaisia työkaluja saadaksesi elämässäsi mitä haluat ilman kaikkea sitä taistelua…

Tällä 4-osaisella videokurssilla opit:

 • Mistä Ho`oponopono tulee?

 • Kuka Minä Olen? (kaikista tärkein kysymys)

 • Mikä ongelma on?

 • Miten se toimii ja miten harjoitan sitä?

Rakkaudella,

Mabel Katz

Mabel Katz
Helpoin Tie Ho`oponoponon ymmärtämiseen. Rauha alkaa minusta — Maailman Rauha Projekti

FREE Ho'oponopono Basics Video Course Understanding Ho'oponopono – The Easiest Way to Live

Get Access to the Free Video Course Now!

Enter your name and email address below for instant access to the free training video.
Do you want to sign up for Mabel Katz's free newsletter and receive Ho'oponopono news and special content and offers?

Yes, sign me up. I want to receive Mabel Katz's news and information.

 

We respect your privacy. Your data will be stored securely and will not be sold, rented or shared in any way. You can check our Terms of use & Privacy Policies. If you want more information, you can contact us at [email protected] Aloha!

 • Have you heard of Ho'oponopono but are still a little bit confused on what it is?

 • Do you ever feel you can’t get a break with the frustrations of life

 • Are you tired of the conflicts in your life and ready to be drama-free and happy?

If you answer YES to any of the above questions, this is your chance to learn the basics of Ho'oponopono FREE and from the comfort of your own home.

Ho'oponopono, an ancient Hawaiian art for problem solving, is very easy and profoundly effective in creating more peace and happiness.

In this complimentary Ho’oponopono video course I will explain the basics to you so you can start to take back your peace and happiness. It will even attract more wealth, happiness and love into your life in this very present moment.

Mabel KatzMy name is Mabel Katz and I have been practicing Ho'oponopono for 18 years now and it has changed my life! I seemed to have it all the house, cars, family but one day I realized I was very unhappy and angry…but after training with Ho'oponopono Master Dr. Ihaleakalá Hew Len a joyful and easy version of my life unfolded. It was so transformative I have dedicated my life to spreading Ho'oponopono around the world and doors have opened up miraculously to publish 5 books and teach in over 21 countries around the world…because it's THAT POWERFUL!

“Remember that a problem is only a problem if you say it is….and the problem is not the problem but how you react to the problem is the problem.’- Dr. Ihaleakalá

Ho’oponopono works for everybody and with all kind of problems.

I’m so happy to share with you some easy, simple and free, yet profound tools for getting what you really want in life without all the struggle …  

In this FREE 4-video course, you will learn:

 • Where does Ho’oponopono come from?

 • Who am I? (The most important question!)

 • What is really a problem?

 • How does it work and how do I practice?

Much love,

Mabel Katz

Mabel Katz
The Easiest Way to Understanding Ho'oponopono Peace Begins with Me –World Peace Project

Copyright © Mabel Katz 2015